Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(6002 niezalogowanych)
142 Posty

(Kerimek)
Stały Bywalec
..... kto dołki pod kimś kopie sam do nich wpada ....same klony ...może ktoś jeszcze się ujawni ?? zapraszamy sama śmietanka jak magnes przyciąga pszczoły do miodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Znasz chyba Kerimku to powiedzenie : ja pierdziele ,całe życie z wariatami

Nie sądziłem Luba że będziesz się bawić w takie coś.Co prawda nie znam dokładnie powodów animozji głównych zainteresowanych,lecz ciebie jakoś nie zauważyłem w tym wszystkim jak do tej pory w tej przepychance.
Z tego co mi wiadomo,to raczej trzymasz się z daleka od takich sytuacji.
Cóż,pożyjemy zobaczymy Jak to Kerimek powiedział , kto pod ...........................w nie wpada.

A na razie przytoczę cyt. z filmu Ciacho :

klasyczny związek prostytucji z muzyką

bo właśnie tak mi się kojarzy ta cała sprawa,
miłej nocki nocnym markom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
............a na razie może coś takiego

mam nadzieje że się dobrze się bawicie

dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Na niedzielny poranek :

Ten sam temat w innej wersji :

I jeszcze raz ze wspolczesna super choreografia :

I na dzien dobry.., tak okolo 9:00

Ta tabliczke przy drzwiach musze napisac wiekszymi literami... Zeby bardziej czytelna byla:

Psychopatów , shizofreników , kretynów , terrorystów , idiotów , forumowych kameleonów i transformerów noszących po kilka nazwisk i zmieniajacych je częściej jak skarpetki, proszę o pozostanie przed drzwiami..

Każdy normalny , psychicznie stabilny , albo chociaż względnie stabilny , miły człowiek jest chętnie widzianym gościem..

Możemy prowadzić tu również rozmowy, ale sensowne.. Na głupie posty i takież prywatne wiadomości, nie będę jak zwykle odpowiadał..

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1267 Postów

(Fachurra)
Maniak
Luba napisał:
No Fachurro, gratuluję odwagi, gdyż niełatwo jest zrobic dobry kabaret. Takie zapędy wymagają nie lada zdolności, no ale zobaczymy. Mam tylko nadzieję, że ta swoja strone poświęcisz rzeczywiscie humorowi dla wymagających czytelników, a nie miejscem ataku, skierowanym w konkretnym kierunku. A co tak naprawde nazywasz forumowym teatrzykiem? Swoje bawidamskie zapędy? No nic, czekamy na kupę błyskotliwych gagów, byle tylko nie śmierdziały, jak te, z którymi zapoznałam sie wyżej. Powodzenia!

Witaj w PKF, moja przemila kolezanko ... Mialas szczescie, bo jeszcze sa wolne miejsca ..(bilet kupilas?)
Zadzwon do mnie jesli chcesz, to wyjasnie Ci co nazywam forumowym teatrzykiem ..

Piosenka specjalnie dla Ciebie... w HD:

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kow@lski)
Wiking
Fachurra napisał:
Na niedzielny poranek :

Ta tabliczke przy drzwiach musze napisac wiekszymi literami... Zeby bardziej czytelna byla:

Psychopatów , shizofreników , kretynów , terrorystów , idiotów , forumowych kameleonów i transformerów noszących po kilka nazwisk i zmieniajacych je częściej jak skarpetki, proszę o pozostanie przed drzwiami..

Każdy normalny , psychicznie stabilny , albo chociaż względnie stabilny , miły człowiek jest chętnie widzianym gościem..

Możemy prowadzić tu również rozmowy, ale sensowne.. Na głupie posty i takież prywatne wiadomości, nie będę jak zwykle odpowiadał..

www.pajacyk.pl
www.pustamiska.pl

Reguly, pajacu, to mozesz se ustalac... w kajeciku na biurku. Jesli chodzi o mnie to sie nie martw - mnie tu nie bedzie z innego powodu. Nie bede sie bawil w slowka jak jakas ciota.
W normalnym zyciu za uzywanie pewnych slow /tych o rodzinie/ skopalbym ci dupe, albo raczej pewnych zdan bys nie dokonczyl. Normalny mezczyzna z jajami w relacji z innym wie gdzie zaczynaja sie granice, ktorych sie nie przekracza, a ty??? niby skad masz o tym wiedziec???
Zegnam, Cioto!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1132 Posty
Gosia P
(małgośka)
Maniak
Fachurra napisał:

Psychopatów , shizofreników , kretynów , terrorystów , idiotów

no nie wiem czy wchodzić , czy nie wchodzić , raz się wpiszę

na początek może dla wszystkich i dla siebie też oczywiście :

przygotowałam sobie wystąpienie , zamieszczam :

Zastanawiam się czy ktoś czytając to wszystko zaciera rączki z zadowoleniem , czy jest to może jakaś kolejna manipulacja na tym forum . Nie wiem , zobaczymy , może wyjdzie w praniu .

Sam temat stworzony przez Fachurrę zaskoczył mnie , nie wypowiadałabym się tutaj w ogóle , ale gdzieś tam padło coś o byłej przyjaciółce więc jako była (sama nie wiem czy była ,czy obecna i czy w ogóle przyjaciółka , chyba jednak bardziej koleżanka )przyjaciółka powinnam napisać kilka słów . Na pewno nie będę się tutaj na forum odnosić do jakichkolwiek moich prywatnych rozmów z kimkolwiek , nigdy tego nie robię . Bardzo lubię Fachurrę , i póki co to się nie zmieniło , pomimo ostatnich według mnie dziwnych jego zachowań , które sobie tłumaczę jego nową sytuacją życiową . Staram się to zrozumieć , bo są rzeczy w życiu ważne i ważniejsze . Jeżeli kolegowanie się ze mna miałoby sprawiać mu jakieś problemy w życiu osobistym to uważam , że dobrze się stało i postąpił właściwie . Może nie musiał pisać tego oficjalnie na ogólnym forum , może wystarczyło po prostu przestać mi dedykować piosenki , ale nie znam szczegółów i może właśnie tak musiał postąpić , nie wiem . Ja jestem raczej mało otwarta i takie sprawy załatwiam na pw . Fajnie było się kolegować , zwłaszcza ostatnio , kiedy oboje wiedzieliśmy ,że nigdy nie będzie nic więcej między nami , tylko właśnie taka przyjaźń internetowa . Fachurra jest naprawdę super sympatyczną i ciepłą osobą , ja mu życzę jak najlepiej i on o tym wie .
Z tym tematem kabaretowym wyskoczył jakoś tak …no sama nie wiem co o tym myśleć . Na razie to tu mi się nie podoba , mało wesoło jest ...Sądzę , że powinieneś Fachurro wrócić do działu muzycznego i grać normalnie z nami muzykę , to duży dział i każdy znajdzie tam dla siebie miejsce . A blog i ostatnie wpisy na temat życia byłego kolegi Fachurry zostawiam bez komentarza , bo tak naprawdę to nie znam człowieka , nie wiem nawet jak ma na imię , ile ma lat , kim jest …no prawie nic nie wiem , więc co tu pisać .
Piszesz Kerimek , że są tu same klony , możliwe , że tak jest , nigdy nie będziemy wiedzieli tak do końca kto jest kim w internecie , tutaj na tym forum mam tylko kilka pewniaków , co do których nie mam wątpliwosci , dlatego mam dystans do wszystkiego co się tu dzieje .

do usłyszenia w muzycznym , pa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
małgośka napisał:
Fachurra napisał:

Psychopatów , shizofreników , kretynów , terrorystów , idiotów

no nie wiem czy wchodzić , czy nie wchodzić , raz się wpiszę

na początek może dla wszystkich i dla siebie też oczywiście :

przygotowałam sobie wystąpienie , zamieszczam :

Zastanawiam się czy ktoś czytając to wszystko zaciera rączki z zadowoleniem , czy jest to może jakaś kolejna manipulacja na tym forum . Nie wiem , zobaczymy , może wyjdzie w praniu .

Sam temat stworzony przez Fachurrę zaskoczył mnie , nie wypowiadałabym się tutaj w ogóle , ale gdzieś tam padło coś o byłej przyjaciółce więc jako była (sama nie wiem czy była ,czy obecna i czy w ogóle przyjaciółka , chyba jednak bardziej koleżanka )przyjaciółka powinnam napisać kilka słów . Na pewno nie będę się tutaj na forum odnosić do jakichkolwiek moich prywatnych rozmów z kimkolwiek , nigdy tego nie robię . Bardzo lubię Fachurrę , i póki co to się nie zmieniło , pomimo ostatnich według mnie dziwnych jego zachowań , które sobie tłumaczę jego nową sytuacją życiową . Staram się to zrozumieć , bo są rzeczy w życiu ważne i ważniejsze . Jeżeli kolegowanie się ze mna miałoby sprawiać mu jakieś problemy w życiu osobistym to uważam , że dobrze się stało i postąpił właściwie . Może nie musiał pisać tego oficjalnie na ogólnym forum , może wystarczyło po prostu przestać mi dedykować piosenki , ale nie znam szczegółów i może właśnie tak musiał postąpić , nie wiem . Ja jestem raczej mało otwarta i takie sprawy załatwiam na pw . Fajnie było się kolegować , zwłaszcza ostatnio , kiedy oboje wiedzieliśmy ,że nigdy nie będzie nic więcej między nami , tylko właśnie taka przyjaźń internetowa . Fachurra jest naprawdę super sympatyczną i ciepłą osobą , ja mu życzę jak najlepiej i on o tym wie .
Z tym tematem kabaretowym wyskoczył jakoś tak …no sama nie wiem co o tym myśleć . Na razie to tu mi się nie podoba , mało wesoło jest ...Sądzę , że powinieneś Fachurro wrócić do działu muzycznego i grać normalnie z nami muzykę , to duży dział i każdy znajdzie tam dla siebie miejsce . A blog i ostatnie wpisy na temat życia byłego kolegi Fachurry zostawiam bez komentarza , bo tak naprawdę to nie znam człowieka , nie wiem nawet jak ma na imię , ile ma lat , kim jest …no prawie nic nie wiem , więc co tu pisać .
Piszesz Kerimek , że są tu same klony , możliwe , że tak jest , nigdy nie będziemy wiedzieli tak do końca kto jest kim w internecie , tutaj na tym forum mam tylko kilka pewniaków , co do których nie mam wątpliwosci , dlatego mam dystans do wszystkiego co się tu dzieje .

do usłyszenia w muzycznym , pa
....Małgosiu zgadzam się w pełni z Tobą...a to dla tych pseudo-bohaterów...Nie baw się w bohatera!Nadludzką nie błyszcz cnotą,kto w górę wciaż spoziera,ten łatwo wejdzie w błoto....spadam stąd-niedobrze mi się zrobiło-ile wrogości w nieznanych ludziach!Ty Fachurko zostań z nami na muzycznym,lubię dedykacje od CiebieJesteś Super Człowiekiem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek